Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

Semmi kül

2011.02.21. - Lük Szólj hozzá!

Semmi kül

Saját magamra a hisztis téma a jellemző, igyekszem javítani ezen, de néha tényleg illik rám ez a viselkedés hiába nem ismerem be.  A minap történt az eset, hogy barátnőm szájából olyan dolog hangzott el amit valószínűleg sok férfitársam magasról leszart volna. A történet lényege annyi, hogy amikor végezni szokott a munkahelyén akkor eddig mindig megcsörgetett vagy felhívott, egy este ez elmaradt és felhívtam, nem számon kérni akartam csak megtudni h mivan vele, a válasz egyszerű volt: „Elfelejtettelek”. Persze mondta, hogy bocsánat stb stb… nem is haragudtam rá csak egyszerűen rosszul esett, rosszul esett mert ezt nem egy haverom mondta hanem a barátnőm akivel együtt vagyok akivel elvileg szoros kapcsolatban van a férfiember.

Igen tudom, túlreagáltam a helyzetet, de mégis el kellett mondanom az érzésemet ezzel kapcsolatban, „Ha fordított helyzetben lennénk neked ez hogy esett volna?”.  Azt hiszem megértette a dolgot, én ezzel lezártam a témát.

Más:

Valami változott bennem az idők folyamán, már nem vagyok az a srác aki „lángol-fúúú de nagyon szereti a lányt-mindent megtenne érte már az első perctől kezdve”. Pár pofon elég volt ahhoz, hogy az előző érzéseimet felváltsa egy nyugodt, semleges érzés. Gyakorlatilag a mostani lányok varázsolnak a kedves srácokból bunkó, leszarós srácokat, erre van szükség? Sajnos igen.

Ha keresed akkor túl nyomulsz, rámászol (napi 1-2 telefon max) ha nem akkor hiányzol és megszeret…egyszerűen tűnik a képlet de higgyétek el, nem az. Nagyon nem. Hogyan tehetném azt meg, hogyha megkedvelem akkor nem keresem, miért kell görcsösen figyelni hogy hányszor, mennyit és miről? Nem szeretem ezt, na sebaj. Meglátjuk hova fogok fejlődni és mi lesz velem később.

Na de, vissza a melankóliából. Lassan itt a jó idő, elég lassan jön de már biztos elindult valahol. Hiányzik a kétkerekű, kicsit pimpelek rajta idén. Nyáron ismét motorral megyünk nyaralni, elvileg Ausztria és Horvátország lesz a cél. A melót nyomom, ott nincs túl sok változás. Pár kolléga csere bla bla…..nem túl rózsás a piac, de hát ezzel nem mondtam újat.

Pénteken megyek bulizni egy kollégámmal, egy másik ismerősömnek lesz szülinapra a Szeparéban. Voltam már ott, elég fura hely. Csak külön kártyával vagy jelszóval lehet bejutni bulizni, ennek a rendszernek az az előnye, hogy nincsenek barmok a helyen.

Tehát összességében a helyzet: SEMMI KÜL

Végére egy kis Lupe Fiasco


When the night falls
She had to call of the street life
See the flicker of the street lights
Wanna know what it be like when it be right... there.
Black lipstick tattoos of the peace sign
Plus the mark of the beast sign oh night please be kind
Baby girl has no... fears.
Tight clothing
Blowing cigarette smoke in slow motion
All full of love potion but its frozen
Thinks the world´s so insincere
Now she dancing with strangers
She don´t know they name no
The city has claimed her but she doesn´t care

[Chorus x2]
What you want want
What you want want
Come and get it get it
What you want want
What you want want want

 

Címkék: privát

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr202677802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása