Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

hétvégén majd lemegyünk....

2011.05.09. - Lük 1 komment

 

Juuuuujjj de jót csapattunk szombaton az instantban...amennyire nem akartunk oda menni, annyira faszát dnb-ztünk (gyk: ugráltunk mint a hülyék).

Úgy leizzadtam 10 perc alatt, hogy öröm volt nézni, érezni már kevésbé. A pincében olyan meleg volt, hogy nagyon… ez mondjuk nem volt jó. Volt egy colos arc akit nekem löktek, ezt nem szeretem… nagyon nem, és ha bennem van sör+vodka akkor végképp nem..szóval egy MI A FASZNAK JÖSSZ NEKEM? köszönéssel kezdtem meg gyorsan lefolyó baráti kapcsolatunkat… elnézést kért, meg pacsit adott……nem vagyok egy karatekid szóval ezzel letudtam a dolgot aztán pattogtunk tovább Márkkal, azért vele mert Bence lábújji okokra hivatkozva csak állt és billegett, enjoy-olta a zenét (hogy te is megértsd Tomi;)).

Előtte nem volt semmi különös, Márkkal ittunka  cheho-ban, sör+vodka+redbull+pálesz, így mulat a magyar… meg hallgattuk a sok kis ostoba CHILF-et akik küzdöttek a miniszoknyájukkal, volt art deko stílus rendesen (bármi is az, mindegy, trendi szó, használom).

Barátnőm otthon maradt, biztos élvezte volna a magasröptű beszélgetéseinket. Hihi.

Szerveződésben van a nyári motorozás, meg úgy tűnik a kanári szigeteken fogunk kikötni egy Beatle-s haverunknál. Már nézzük az időpontot meg a jegy árakat.

Hmmmm…. asszem ennyi, más dolog nagyon nem jut eszembe…kondizom, barátnőzőm, melózom, bulizom….most így ennyi..

Íme egy kis hétvége requiem:

Mégsem, mert ez a szar blog.hu még mindig nem kezeli az új youtu.be címeket....köszönjük

 

Címkék: privát

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr812889328

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alejandro de Tomas 2011.05.23. 23:07:17

its fakin awesome mate, just enjoy the bass we gonna do the same in the next week...cheers canary island
süti beállítások módosítása