Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

Klisé

2010.10.26. - Lük 1 komment

Nincs szar kedvem csak néha bevillan, hogy mennyire a sablon élet rabja vagyok... munka, csaj, ház, család, gyerek bla bla bla..... az emberek 90%-a velem eggyütt ezt a rendszert követi. Hajtasz valamiért mert az a standard "azon vagy mérve", még saját magadat is azok miatt a dolgok miatt érzed sikeresnek és boldognak ami könnyen lehet, hogy semmit sem jelent.

Szívesen csinálnék mást, teljesen máshol, teljesen máshogy... megtehetném DE (és itt jön a 22es csapdája) nem teszem azt amit gyerekként megálmodtam mert a pénz, karrier, csaj, ház, család fontosabb mint amit én legbelül szeretnék. Körbe is értünk, amíg nem merek kilépni a kliséből és nem arra gondolni h milesz ha nem lesz pénz meg autó meg karrier addig akár a földbe is dughatom a fejemet és röhöghetek magamon meg a síránkozásomon :))) szopás ez az egész........

Címkék: privát

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr652399806

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

larina 2010.10.28. 16:30:04

Szerintem nem arról van szó, hogy ezek klisék, társadalmi elvárások, és csak azért csinálod mert "ez a boldog élet titka". Hanem azért, mert ha nincs karrier, nincs kaja, ami nélkül meg megdöglesz, szóval nem elvárás, csak létfenntartás. Ha nem kell gyerek úgysem csinálsz, mostanában inkább úgyis ez a klisé, úgyhogy ne szégyelld ha a normális családmodellt követnéd.
süti beállítások módosítása