Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

Február eleje

2011.02.07. - Lük Szólj hozzá!

Mostanában nem írtam, nem történt túl sok említésre méltó dolog.

Jártam moziban a barinővel, megnéztük a „Csak szexre kellesz” c. filmet…hát nem egy nagy kaland de egy könnyű mozizásra tökéletesen jó volt.

Nem szeretem a hétfőket, mindenki idegbeteg főleg a főnök….mondjuk ő érdekes eset…vannak a viccek az ideges malackával, na hát ő tipikusan az a „bazd meg a fűnyírót nyuszika” kategória.

Haveri kör darabokra esett, mindenki csinál valamit csak mindenki mást… a fene sem tudja mi okozza ezt. Az én részemet tudom, meló, barátnő, edzés…. ezek a dolgok ki is merítik a hétfőtől péntekig tartó intervallumot, na de aztán hétvégén bulizás…már amikor :)

Most hétvégén lesz egy jó niterise buli a sportmaxban, oda lehet elmegyünk. A klasszikus haveri kör itt tuti nem fogja képviseltetni magát, de majd kiderül, hogy mi lesz.

A melóval amúgy nem tudom mi lesz, a mostani körülmények nem túl rózsásak, kevés a lehetőség ahol meg lehet pörögni ott annyian pörgünk hogy semmit sem tudunk keresni az üzleteken.

Nem írtam róla, de tizenakárhány év után áttértem Nokiáról Iphone-ra. Minden elfogult applebuzulás nélkül azt merem mondani, hogy jó választás volt a telefon..vagyis részben. Pl elég szar képeket csinál, ez van… mondjuk jó időben még egyszer sem tudtam kipróbálni.

Barátnővel jól megvagyunk, sőt… azt is kimerem jelenteni, hogy ilyen „normális” barátnőm még nem is volt (kaját csomagol, érdeklődik, szeretget stb….) kedveske.. csak a határokat kell tartani J Ma nálunk alszunk, holnap náluk.

ÉS… megyünk ebben a hónapban egy 3 napos wellnes hétvégére, még nem veszekedtünk szóval időszerű lenne összekapni valami apróságon… :D

Zárás képpen ezzel az idézettel búcsúzom : „Az élet olyan, mint egy doboz bonbon: az ember nem tudhatja, mit vesz belőle.”

 

Címkék: privát

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr492644550

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása