Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

mindjárt 2011

2010.12.31. - Lük 2 komment

Az első szilveszterem (amióta eljárok) amikor nem a barátaimmal vagyok, sőt még csak bulizni sem megyek a városba. Az ok egyszerű: nem volt nagyon kedvem semmihez, és a lány is átjön akivel mostanában vagyok.

Érdekes, hogy régen mennyire másként éltem meg a csajokkal kapcsolatos dolgokat. Lángolás, örülés, juj de jóó érzés. Ezek nincsenek mostanában, elvagyok vele de még nem nagyon nem érzem hogy huu meg háá. Valahogy nem az igazi, hagyok még ennek az egésznek egy kis időt de ha nem megy akkor beszélni fogok vele. Nem szabad az ilyesmit sokáig erőltetni.

Többiek nem igazán érzik ezt a szilvesztert, megint a tiltott (el kéne felejteni a francba) táborba mennek. Bet ismét összejött azzal akit a társaság 99,9 % utál, nem értem a srácot. Majd borulhat megint a bili...csak wait for it.

Januárban megyünk páran Tomihoz aki ide már nem ír (el is veszem a jogod te szemét), őt most londonban eszi a fene.......olcsón megúsztuk a repjegyet 18e volt. Király lesz.

Mára ennyi, megyek a lányért lassan... még vennem kell egy pezsgőt is.

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr372551227

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Ács József – SZILVESZTEREZŐK 2011.01.01. 10:36:18

A lépcsőház kürtőjében most nem sült hús szaga árad felfelé, hanem hangosra feltekert rock and roll. Visszafordulok, hogy magamba tömjek egy kis paprikás csirkét, mert különben nem fogom bírni az éjszakát. Papírtrombita bőg, mint a végítélet harsonája....

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betli 2011.01.04. 01:09:28

az h érte nem lángolsz az nem azt jelenti h másért nem tennéd most.. szal ez nem az időn múlik.. szerintem legalábbis.
am meg lehet h Betnek lesz igaza, és szar szar, de nem feltétlenül mérvadó h a kör x%a nem kedveli a lányt.. majd elválik, just wait for it...

Alejandro de Tomas 2011.01.09. 01:23:44

WTF...nem raksz ki, mert kiraklak en is Tottenhambe ejjel 2kor es semmilyen CCTV nem fog megtalalni...:)hozzal papucsot
süti beállítások módosítása