Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

Lándön

2011.01.25. - Lük Szólj hozzá!

Pénteken megyünk Tomihoz lándönba/be, koncepció nincs....város nem akarunk nézni, levan szarva... dumálgatunk, iszogatunk... gyakorlatilag olyan lesz mintha péntek este elmennénk inni csak most olyan messze megyünk hogy az éjszakai busz nem fog hazahozni.

Jópofa dolog ez az online check-in, nem 2 órával hamarabb kell a reptéren lenni hanem 30 percel korábban. Csodás.

Csajszival minden okés, most voltunk 1 hónaposak és a szabályt betartottam 1 hónap = 1 plüssállat.... a plüssállat több okból is jó:1, aranyos, 2, mivel tőled kapja a lány ezért amikor ránéz tudat alatt az ég bele a fejébe, hogy jaaaajj ezt a barátomtól kaptam, 3, ha nem alszol vele akkor ő magához ölelheti az állatkát ezzel szintén elérve a bios-ba való beégetést.... alap. Nem volt még ilyen barátnőm, örülök neki.

A motort lassan felébresztem a téli álomból, sajnos még mindig -8 fok van.... szar az egész :S Na mindegy, szóval pénteken elhúzunk és hétfő este érkezünk... mind the gap...

Címkék: privát

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr502611642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása