Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

Freaky weekend

2007.12.02. - Lük 1 komment

Mivel a kedves szerkesztő társaim nem túl aktivak mostanság gondoltam írok pár sort.
Pénteken szokásunkhoz híven felkerekedtünk és elindultunk a bulizás és berugás sárga köves útján, első állomás a Lámpás nevű hely volt.
Vidám kripta hangulata van a helynek (tudom itt van egy logikai csavar :)), első randira tökéletes. Lájtos zene, kanapé, old school érzés... ha ide viszed a csajt tuti lesz himi-humi az este, vagy nem....
Szóval itt ittunk 1-2 sört miközben vártuk a többieket, idővel elkezdtük érezni a hely és a zene jótékony hatását, egy gilette penge kellett volna és csapatos harakirit hajtottunk volna végre. Vidám hely na... :)
Ezután következett a Mori 1, koktél akció ugye..betoltunk 2-3 long islandet. Táncolni próbáltunk, de sajnos ostoba egymással táncoló leszbikus tini lányok voltak lennt. Kedv elmennt :( Tipli innen... Next target APACUKA...
Na ezzel a hellyel nekem nincsenek jó tapasztalataim, ha annyit mondok hogy legszivesebben mindenkit felgyújtottam volna a francba, akkor még kedves voltam :)
A tánctér egy szinttel a bár alatt van, meg is indultunk lefelé  felmérni a helyzetet... DE! A lépcső alján egy szőke nő kérdőre vonnt minket,- Hogy mégis mit csinálunk itt?Ez privát rendezvény.. menjünk szépen felfelé...- AHA igen, felmentünk.. Ez a dolog annyira mély nyomot hagyott a kis lelkünkben, hogy ellenlépésre szántuk el magunkat. Kiderítettük hogy Andi 30. születésnapját ülik lennt (tehát valami lerobbant nőt ünnepelnek), az új infókkal felvértezve lezúztunk ismét. Persze ismét találkoztunk a securitys csajjal, a kérdést ismét feltette de most már vidáman közültük, hogy a 30. szülinapra jöttük mesterségünk címere buli arc.
Nem vette a lapot, és egy NA AKKOR TAKARODJATOK FELFELÉ felkiáltással ő nyert.
SZÁKSZI..na tőlem ennyi telett mára.

Címkék: péntek

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr62249558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása