Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

Filmajánló-Ironman 2

2010.05.01. - Lük 2 komment

Jelentem tegnap este megnéztük a filmet. Rögtön már az elején had szögezzem le, hogy sikerült nem elrontani a folytatást. Az első rész szintjét simán hozta, sőt néha felül is múlta azt. A történet nincs agyonbonylítva, de szerintem nem is lehetne agyonbonyólítani. Tony Stark egy tipikus playboy akinek egyedülálló páncélját senki sem tudta elkészíteni(egészen idáig).

Jön a főgonosz és jól ellátják egymás baját, tipikus popcorn eksön múvi IQ nélkül. A prezentáció nagyon szuper, ahogy a ruha felkapcsolódik Tony-ra az nekem még mindig egy beszarás jó rész. Az akciók jól elvannak találva, és humor is van bőven. Mi kell még egy jó popcorn múvihoz? Ja igen, instant get Scarlett Johansson. Nagyon egyben van a hölgy, megnéznék valami rövödfilmet az ő főszereplésével. :)

Nálam az Ironman 2 8/10 pontot érdemel. Azért csak 8 mert nekem az első rész volt 9 pontos.

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr991966464

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szb9 2010.05.03. 20:32:48

28/10 pont? Mivan? Jaa hogy 2. rész... és 8/10! ahha

Lük 2010.05.03. 20:37:57

A lényeg annyi, hogy fasza a film. Lessed megfele :)
süti beállítások módosítása