Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

Filmajánló- KICK ASS

2010.05.09. - Lük 2 komment

Mivel is kezdjem? Ja megvan, AZTAKURVA...Na de kicsit visszaveszek a tempoból. Valószínüleg sokatok nem hallott még erről a filmről, ha tömören kellene összefoglalnom azt mondanám szuperhősös film de nem úgy ahogy megszokhattátok. Nincsenek szuper erők, nincsenek óriás robot főszörnyek, és semmi hasonló.

A film egy srácról szól aki a képregényeket napi szintem forgatja, szeretne hős lenni de nincsenek szuper képességei, ő egy csak egy a sok közül. Aztán rendel az ebayről egy szuperhős ruhát és onnantól beindul a móka. Akció-vígjáték ez a javából, meghökkentő nem sablon karakterekkel. A fiatalka szereplők olyat alakítanok, hogy beszartam. Főleg Mindy! A zenék is #1 választás, nagyon jó soundtracket válogattak össze a filmhez. Ajánlom mindenkinek aki ki tud kapcsolni és élvezni tudja a laza akciót!!!

Nálam a KICK-ASS 10/10 pontos!

Update: Siqaput elvitte a gazdasági válság, sokat fogyaszt és nem tudjuk fenntartani :-) Keresünk másikat aki olcsóbb :)

 

Címkék: ajánló

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr701986147

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szb9 2010.05.17. 22:51:48

ma néztem meg, tényleg fasza film! ajánlom mindenkinek! mondjuk az kicsit erős amikor csak úgy megk.rja a csajt a kuka mellett.. engem ez jobban felkavart mint bármely más véres jelenet

Alejandro de Tomas 2010.05.21. 16:02:21

jó film volt, bár a trailer alapján egy szarra számítottam, de jó volt, helyenként véres, de Mindy az zseniális volt, ja és kick ass barátnője sem utolsó, lehetett volna hosszabb a kukás jelenet.
süti beállítások módosítása