Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

nem könnyű

2010.10.06. - Lük 1 komment

Az elején sosem hittem volna, hogy pont vele fogok összejönni. Nem éreztem a lángolást, az akarást és semmi olyasmit amilyen érzések jellemzőek rám ilyen helyzetben. Aztán a bsound után találkoztam vele a corvin tetőn ahol változott valami, benne és bennem is. Egy péntek estén összejöttünk, minden jó volt. Atzán meglett a klikkje, a furcsa az egészben az hogy mégsem tudom utálni és kitörölni. 2 hónap alatt 4szer szakítottunk, igen, nem normális dolog. Mégis most a legutolsó végső szakításnál keménynek látszani majd bukósisakban a motor mellett elsírni magam nagyon rossz érzés.

Mindenki tanácsolta hogy "hagyd a francba, ez a csaj nem érdemel meg téged" ezt az agyam felfogta de a lelkem és szívem nem. Hülye egy helyzet. El kell felejtenem, de valamiért nem könnyű, hülye vagyok.

Címkék: privát

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr882350067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása