Lájfizabics

Digitális napló since 2007

Miről írjunk?

Amennyiben a látottakon kivül másról is hallani szeretnél tőlünk, írd meg emailben bátran.
lajfizabics@gmail.com

Lájfizabics

Csatlakozz te is facebook oldalunkhoz!

Rovatok

Miről olvasnál?

összes

Mr Brightside

2010.10.08. - Lük 2 komment

Szerelmesnek lenni a gyötrődés és a boldogság keveréke, szerelemben sonics állandó boldogság, harcolni kell érte. Még nem voltam szerelmes, nem volt olyan aki igazán megérdemelte volna. Nehéz megtalálni a sok éves kapcsolatot, vagyis lehet másnak könnyű nekem nem. Valahogy bevonzom az elesetteket akiknek kritikus klikkjük van.

Mindenkinek van tikkje, neked, nekem és mindenkinek. Csak az a kérdés mikor jössz rá a tikkre. A tikket két csoportra osztom 1; elviselhető tikk (nem kritikus hiba a kapcsolatban) 2; fatal error tikk (Zsnek ilyen volt), ezzel a tikkel nem lehet kapcsolatban élni, kritikus hiba ami nem áthidalható. Már jobban érzem magam amúgy :) Majd lesz új lámur tuzsur.

Melóhelyen haladnak a dolgok, okt 18-tól más területen folytatom a munkámat, remélem sikerrel fogom venni az akadályokat. Az új főnököm állítólag elég nehéz eset, de tudjátok mit? PAJZSOZNI fogok ezerrel....... tanulni akarok, fejlődni hogy később én ismerjem azokat akiknek köszönhetően jönnek majd a lehetőségek. Jó lenne elutazni valahova, hmmm, csak összepakolni és kicsit kiszakadni, de jó lenne. Talán majd.

Továbbra is tartom magam ahhozz, hogy nem rémülök meg az akadályoktól szájbarugom őket, go ahead YOU CAN MAKE IT

A bejegyzés trackback címe:

https://lajfizabics.blog.hu/api/trackback/id/tr562355749

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Betli 2010.10.10. 20:48:31

én inkább nem mondok semmit. megint 40 ember haláláért felelnék... tk a tiedért is, de az kicsit más tészta :)

larina 2010.10.13. 10:55:40

Én meg most mondom, hogy ámen.

@Betli: pedig arra is kíváncsiak vagyunk, veled mi van. Emberéletek árán is...
süti beállítások módosítása